Ny sesong med mye aktivitet og skiglede

Kjære medlemmer,

Da går snøkanonene for fullt og vi nærmer oss sesongstart. Løperne våre har jobbet godt gjennom sommeren og høsten og har lagt et godt grunnlag for en aktiv vinter.

Klubben går inn i en spennende sesong hvor Junior VM i mars blir å prege både klubben, arenaen og Narvik generelt. Det er i den anledningen viktig for klubben å uttrykke for våre medlemmer at junior VM ikke er en forpliktelse for medlemmer av Narvik Slalåmklubb men et frivillig arrangement. Mange av våre medlemmer har meldt seg inn som frivillig og det er junior VM 2020 svært takknemlig for.

Narvik Slalåmklubb har en lang historie med aktivitet i fjellet. Da driften av fjellet gikk over fra dugnadsbasert til kommersiell drift ble det også utarbeidet en sportsavtale for å sikre rettighetene til arenaen. På bakgrunn av dette har klubben forpliktet seg til en del oppgaver i fjellet. Blant disse oppgavene er kvisting av trasèer og oppsett av nett i arenaen når snøen kommer.

Ut over disse forpliktelsene har klubben Asbjørnstua som er klubbens klubbhus og sosiale møtepunkt. Her har vi også drift av kafèen som er en viktig inntektskilde for klubben, vi har ikke salg av artikler eller salg av lodd men vi har drift av kafèen som inntekt til klubben. Her må alle aktive bidra men noen økter hver. Ut over dette er det viktig at våre medlemmer er med å bidra på våre arrangementer, Sparebanken Narvik Alpin Cup i desember, Barnas World Cup i april og FIS-renn i januar. Her er det mange små og store oppgaver dere må hjelpe til å bidra med, både med og uten ski.

Nedenfor finner dere en lenke til registreringsskjema hvor man kan fylle ut sitt bidrag.
Vi oppfordrer alle til å bidra der du kan, så godt du kan!

Med dette ønsker vi velkommen til en ny sesong med mye aktivitet og skiglede

Vi sees i fjellet 😊

Her kan du registrere deg som FRIVILLIG til Sparebanken Narvik Alpin Cup

Sportslig hilsen styret