Julehilsen fra Narvik Slalåmklubb

Kjære medlemmer, samarbeidspartnere og alle med hjertet i klubben!

Et spesielt år nærmer seg slutten. Fra snørekorder og langvarige forberedelser frem mot et av de største internasjonale alpinarrangementene i begynnelsen av året, til stengte heiser og varmegrader like før jul. Og ikke nok med det. Pandemien Covid-19 har satt begrensninger for treninger, dugnader, reiser og renn gjennom store deler av året. Med andre ord har det i 2020 vært meget utfordrende forhold for alle skiglade utøvere i Narvik Slalåmklubb.

Vi lar oss derimot ikke stoppe så lett! Helt siden siste del av Junior-VM ble avlyst i begynnelsen av mars har det vært gjort en formidabel innsats for å opprettholde aktiviteten i klubben. I samarbeid med Narvikfjellet og med hjelp av trenere og foreldre fikk vi gjennomført gode treninger på snø til langt utover våren. Etter dette har barmarkstreningene gått slag i slag med fullt oppmøte og god innsats gjennom sommeren og høsten. Skisamlinger på snø har det vært, men ikke i like stort omfang som ønskelig grunnet gjeldende restriksjoner. I skrivende stund ser det ut til at snøproduksjonen i fjellet vil kunne holdes i gang, slik at det innen kort tid vil være mulig å åpne de ordinære traséene for trening. Det gleder vi oss alle til!

Allerede nå vet vi derimot at det planlagte FIS-rennet i begynnelsen av januar, er utsatt. Dette og andre planlagte renn vil gjennomføres når forholdene er blitt tilstrekkelig oversiktlige.

Styret har i løpet av høsten vedtatt å arrangere norsk mesterskap for senior i 2022, og står som søker for å få gjennomføre junior-NM i 2023. Etter alt å dømme vil vi også under disse konkurransene kunne stille med egne utøvere på startstreken.

Foruten om svært god sportslig aktivitet har det gjennom sommeren og høsten 2020 vært gjort et godt stykke arbeid i og utenfor Asbjørnstua. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen til et nyoppusset klubbhus innen kort tid.

Slik det ser ut nå, vil også begynnelsen av neste sesong være preget av de strenge restriksjonene som gjelder i dag. Likevel skal vi være takknemlige for at vi får gjennomført treninger og aktiviteter i regi av Narvik Slalåmklubb uten for store begrensninger i gjeldende smittevernregler.

Klubben vil takke gode samarbeidspartnere, trenere, foreldre, frivillige og andre som har stått på for oss gjennom året 2020. Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år, og håper å få møte så mange som mulig av dere på snø innen kort tid.

Sportslig hilsen styret i Narvik Slalåmklubb.