Ingemartofèn 2019, Tärnaby

7 av våre løpere har deltatt på Ingemartrofén i Tärnaby, Sveriges eneste internasjonale alpine renn for ungdommer.

Det var stor deltagelse med rundt 250 deltagere fra 7 nasjoner, som alle har konkurrert i slalåm, storslalåm og parallellslalåm. Det har både lærerikt og spennende å få møte nye konkurrenter fra Sverige, Finland, Danmark, Frankrike, Estland og Russland og alle våre løpere har representert klubben i god sportslig ånd, fått vist mye god skikjøring og ikke minst flotte resultater.

Nora Hall i U16 (årsklassen hadde 54 startende jenter), som var tatt ut av Norges Skiforbund til å representere Norge sammen med 5 andre løpere fra Nord-Norge, lå på en meget sterk 6. plass etter 1. omgang i fredagens storslalåm. Sammenlagt etter 2. omgang endte Nora på en flott 12. plass.

I lørdagens slalåm lå Nora på en imponerende 5. plass etter 1. omgang, kun 1.70 bak vinneren fra Sundsvall og kjørte inn til en flott sammenlagt 11. plass. Søndag var det show-stemning i Ingemarbacken med parallellslalåm på programmet og her kom Nora til 8-dels finalen.

U12 – 28 startende gutter:
Jakob Dreyer Holen kjørte inn til en imponerende 5. plass i slalåm, som resulterte i en flott pokal under premiesermonien. Jakob fikk 18. plass i storslalåm og kom til 8-dels finalen i parallellslalåm.

U14  – 40 startende jenter og 33 startende gutter:

Mia Dreyer Holen fikk også en flott pokal med hjem i skibaggen, etter en knallgod 4. plass i storslalåm. Mia kjørte dessverre ut i slalåm, og avsluttet søndag med flere gode omganger i de innledende rundene i parallellslalåm.

Helene Winnem Johnsen kjørte godt i slalåm og endte på en solid 8. plass, kjørte dessverre ut i storslalåm og kom til 8-dels finalen i parallellslalåm.

Mathea Forshaug Olsen kjørte inn til to meget flotte plasseringer både i storslalåm (10. plass) og slalåm (12. plass) og kjørte også godt i de innledende rundene i parallellslalåm.

Victoria Vikholt, er første års U14 løper og kjørte inn til flotte plasseringer i begge renn, 25. plass i storslalåm, 31. plass i slalåm og viste god kjøring i parallellslalåm.

Konrad Bang Ericsson, her ble det to flotte 17. plasser i en sterk gutteklasse. Konrad kjørte også godt i de innledende rundene i parallellslalåm.

Ingemartrofèn kårer også 1 vinner i kombinasjon (SL+GS) i hver årsklasse, og flere av våre løpere fikk gode sammenlagt resultater i kombinasjonen.

  • Men U12: 6. plass Jakob Dreyer Holen
  • Ladies U14: 8. plass Mathea Forshaug Olsen
  • Ladies U14: 23. plass Victoria Vikholt
  • Men U14: 14. plass Konrad Bang Ericsson
  • Ladies U16: 8. plass Nora Hall

Offisielle resultatlister for kombinasjonen (SL/GS)

Offisielle resultatlister U12

Offisielle resultater U14-U16

 

Vi gratulerer alle løperne med kjempebra innsats i sesongens siste renn og håper alle hadde en fin alpinhelg, både sportslig og sosialt