EspenMortensen 4033

Barnas World Cup – en stor takk til dere alle!

Det ble en flott avslutning på rennsesongen for klubbens løpere med Barnas World Cup i flott vårlig vær og strålende gjennomførte renn.

Årets Barnas World Cup som var det 24. i rekken, er et renn som mange gleder seg til hver eneste sesong. Flotte premier, godt gjennomført arrangement og en hyggelig og godt arrangert Løpermiddag, med underholdning for løpere og foreldre, setter en ramme som gjør Barnas World Cup til et spesielt renn.

Under årets arrangement deltok 188 små og store alpinister. Det er gledelig å se at så mange klubber stiller med et stort antall løpere, og det er betryggende å se at det gror godt i alpinmiljøet i Nord-Norge. Det ble mange flotte idrettsprestasjoner både fra klubbens egne løpere og tilreisende deltagere fra Bardu Alpinklubb‬, ‪Sortland Alpinklubb‬,‪ Svolvær Alpinklubb‬, ‪‎Tromsø Slalåmklubb‬, ‪Harstad Alpinklubb‬,‬ Finnsnes Skiklubb, IL Malm Alpin, Piteå Alpina og våre naboer‪ ‎Ankenes Alpinklubb‬.  En stor takk til alle klubbene som deltok under årets Barnas World Cup, – dere er med på å sette preg på arrangementet.

Men, uten alle dere som er med på å jobbe frem Barnas World Cup, uten dere hadde ikke dette arrangementet blitt det som vi alle ønsker at det skal være. For mange er helgens renn det siste for sesongen, og en velfortjent pause er dere alle forunt. En stor takk til dere alle!

Narvik Slalåmklubb retter også en stor takk til ‪Narvikfjellet‬ for godt samarbeid og supre preparerte renntrasèer, vi vet at det ligger mange timers arbeid bak dette.

2016 blir en krevende, men utrolig spennende sesong for Narvik Slalåmklubb. Barnas World Cup har 25 års jubileum, klubben skal feire sitt 60 års jubileum, og i tillegg skal vi arrangere NM for seniorer. For et ÅR dette skal bli, – vi håper at dere alle vil være med å feirer dette sammen med oss!

Igjen – tusen takk for innsatsen alle sammen!