Årets sesong avsluttes med skitrening for våre eldste løpere

Narvik Slalåmklubb avslutter alpinsesongen med trening for våre eldste løpere.

Narvik Slalåmklubb har fått tillatelse til å kunne starte opp trening i begrenset omfang og kan tilby de eldste alpinistene å avslutte sesongen med trening på ski.

Narvik kommune har godkjent klubbens søknad om å starte opp med trening på ski igjen, dette i begrenset omfang og bare for de eldste løperne fra U12 og opp. Det er utarbeidet en risikoanalyse hvor klubben har identifisert risikoer mht Covid-19 under trening og satt opp tiltak for å kunne overholde myndighetens krav og anbefalinger.

Vi følger myndighetenes råd og setter opp grupper på 5 og 5 utøvere med 1 trener pr gruppe. Da arealet i arenaen er relativt stort vil flere grupper kunne trene samtidig og likevel kunne overholde de anbefalte avstandene.

Narvik Slalåmklubb bruker egne ressurser på tilrettelegging av traseen og vil også stille med egne, kursede personer, til å kjøre heisen under trening.

Vi retter en stor takk til Narvikfjellet som har vært løsningsorientert i dialogen rundt klubbens forespørsel om oppstart av skitrening!

  • Vi ber alle foreldre og løpere gjøre seg kjent med klubbens regler for trening våren 2020, som dere finner HER
  • Link til Norges Skiforbunds koronaveileder